Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Collectieve Kracht | De financiering van collectieve waarde(n)

25 januari , 13:30 17:00

Een inspirerende middag over de financiering van burgercollectieven: van uitdagingen naar oplossingen.
Voor burgercollectieven ontbreekt vaak een helder beleid bij overheden, banken en fondsen. Dat brengt allerlei financieringsuitdagingen met zich mee. Samen met experts uit het financiële veld, beleidsmakers en initiatiefnemers van burgercollectieven gaan de organisatoren deze middag op zoek naar oplossingen.

Dagvoorzitter is Tine De Moor, hoogleraar Sociale ondernemingen & Instituties voor Collectieve Actie aan de Erasmus Universiteit. Na haar welkomstwoord verzorgt Hans Stegeman, hoofdeconoom bij Triodos Bank, een keynote over het bredere economische verhaal rond de financiering van burgercollectieven. Hierop volgen vier parallelle sessies en een gezamenlijke afsluiting. Daarna is volop mogelijkheid om te netwerken tijdens de borrel. Download hier het volledige programma en de sessiebeschrijvingen.

Deelname is gratis. Er is beperkt plek, reserveer snel een plekje. Vis je toch naast het net? Geen zorgen. De organisatoren verwerken de bevindingen in een whitepaper. De organisatoren zijn Collectieve Kracht, Katalys en Triodos Bank. Het evenement vindt plaats in het hoofdkantoor van Triodos Bank, op 3 minuten lopen van station Driebergen-Zeist.

De Reehorst

Hoofdstraat 20
Driebergen-Rijsenburg,