Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Woonmiddag in Wijk aan Zee

20 oktober , 14:00 17:00

Agenda: Woonmiddag in De Zon – Wijk aan Zee verkent oprichting eigen wooncoöperaties

Op zondag 20 oktober organiseert SaWaZ, samen met de initiatiefnemers van seniorenappartementen in Wijk aan Zee, een themabijeenkomst over wonen in Café De Zon. De centrale vraag van de middag: Kunnen we in Wijk aan Zee een eigen wooncoöperatie oprichten?

De bijeenkomst begint om 14:00 uur, gevolgd door een meetup om 16:00 uur waarin initiatiefnemers, deskundigen en publiek met elkaar in gesprek gaan. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te denken en bij te dragen.

In Nederland zien we steeds vaker dat wooncoöperaties zonder winstoogmerk worden opgericht om betaalbare woonruimte te creëren. Ook in Wijk aan Zee zijn er plannen, zeker nu er in de nabije toekomst bouwgrond vrijkomt. Het doel: betaalbare huurwoningen realiseren voor jongeren, starters en ouderen. Tijdens de woonmiddag worden verschillende sprekers uitgenodigd die hun kennis en ervaring over dit onderwerp delen.

Cooplink is erbij
Cooplink zal ook aanwezig zijn tijdens de meetup om mee te praten en ervaringen te delen over het opzetten van wooncoöperaties in Nederland. Heeft u vragen of wilt u meer weten over het proces? Dit is hét moment om in gesprek te gaan met experts en betrokkenen.

Praktische informatie
Datum: zondag 20 oktober
Tijd: 14:00 – 18:00 uur
Locatie: Café De Zon, Wijk aan Zee

Mis deze inspirerende middag niet!